FUTBOL

L'Espanyol torna a la feina per encarar uns mesos clau per al futur de l'equip

Després d'haver patit diversos positius, ara no en té cap

La plantilla de l'Espanyol ha tornat avui a la feina amb els primers entrenaments després de dos mesos aturats, amb una sessió a la Ciutat Esportiva Dani Jarque complint els estrictes protocols sanitaris marcats per LaLiga i el Consell Superior d'Esports (CSD). Una tornada amb els jugadors parlant de la possibilitat d'evitar el descens, tot i que bona part de la massa social demana que la Lliga no s'acabi per motius sanitaris. "El més important és que els jugadors creguin en si mateixos. Quan vaig arribar vaig dir als futbolistes que si treballaven fort podrien tenir èxit", ha explicat aquesta setmana Abelardo, el tècnic. 

La Lliga, pendent dels positius i d’un precedent a Dresden

Els futbolistes blanc i blaus han acudit a les instal·lacions de Sant Adrià del Besòs per torns, per respectar la distància de seguretat. La plantilla s'ha dividit en petits grups, utilitzant els diferents gimnasos i camps d'entrenament i extremant les precaucions.

Els jugadors, als quals es pren la temperatura quan arriben, van a la Ciutat Esportiva amb la roba d'entrenament posada i, en acabar la sessió, no es dutxen a les instal·lacions. De fet, l'equipació de l'endemà ja està desinfectada i els futbolistes la recullen abans de tornar a casa.

L'Espanyol, cuer a la classificació, ha estat l'equip de Primera Divisió més afectat pel covid-19, amb vuit futbolistes infectats, a més de dos membres del cos tècnic, el març passat. No obstant això, cap jugador ha donat positiu en els tests als quals s'ha sotmès el grup recentment.