ESPANYOL

Aarón deixa l'Espanyol i jugarà al Mainz 05

El jugador va marxar diumenge a l'Alemanya per tancar el seu traspàs

Aarón Martín jugarà la temporada vinent al Mainz 05. Ja és oficial. L'Espanyol va anunciar diumenge que havia arribat a un acord amb el club de la Bundesliga per traspassar el lateral. El club blanc-i-blau va donar permís al futbolista per negociar el seu nou contracte a la que ja és casa seva. Els alemanys pagaran 3 milions d'euros per una cessió que passarà a ser un traspàs si Martín juga un total de 10 partits oficials (una obvietat, si no hi ha problemes d'última hora).

L'Espanyol es reserva el 12 % de la quantitat d'una futura venda del futbolista fins al 31 d'agost del 2019. A partir de l'1 de setembre d'aquell any, l'entitat en mantindrà un 10% . Totes aquestes xifres podrien créixer tres milions més en funció d'unes variables que ha establert el Mainz i que no han transcendit.

El defensa, format al filial blanc-i-blau, va renovar el gener del 2017 fins al 2022 amb una clàusula de 30 milions que ascendia a 40 milions l'estiu passat. Aarón deixarà l'Espanyol després de dues temporades al primer equip i 66 partits jugats. La quantitat final és més baixa de la que es demanava fa uns mesos, però permetrà al club reforçar la posició dels extrems, una petició del tècnic. El lateral esquerre quedarà cobert per Dídac Vilà i Adrià Pedrosa, que pujarà del filial.