Publicitat
Publicitat

Els clubs podran tenir més estrangers, però formats a l'Estat

Mentre els millors equips de l'ACB lluiten pel títol, els clubs encara no tenen clar el marc de contractació legal per a la propera temporada, quan el sistema de quotes actual s'ha de modificar. Arriben les dates claus per fitxar jugadors i les regles encara no estan gens clares.

La Federació Espanyola (FEB) aprovarà dissabte a Madrid una nova reglamentació per a la propera temporada. Ho farà en el marc de la seva assemblea general. A partir d'ara els clubs no hauran de tenir un nombre determinat de jugadors seleccionables, sinó que hauran de tenir gent formada a l'Estat.

En el cas de la Lliga Femenina, per exemple, els equips hauran d'inscriure un mínim de quatre jugadores que, entre els quinze i els vint anys, s'hagin format durant almenys tres temporades en clubs espanyols. La xifra augmenta a cinc components per a plantilles que utilitzin les dotze fitxes.

El sistema que haurà d'utilitzar l'ACB no serà gaire diferent, ja que, a partir de la temporada 2011-12, l'obligació de quotes que hi havia fins ara serà considerada il·legal perquè les directrius de la Unió Europea han estat modificades.

Històries de superació esportiva

Més continguts de

Històries de superació esportiva
PUBLICITAT
PUBLICITAT
PUBLICITAT