Publicitat
Publicitat

LLIGA ENDESA

L'equip badaloní torna a la feina aquest dimecres

El Fiatc Joventut incorpora Latavious Williams, un pivot que no va passar per la universitat

El pivot es va convertir en el primer jugador en saltar directament de l'institut a la D-League, sense passar per la universitat, en un cas similar als de Garnett, Stoudemire, James, Bryant, McGrady o Howard

El Fiatc Joventut s'ha fet amb els serveis del pivot nord-americà Latavious Williams. Un jugador de 22 anys i 2,04 centímetres que arriba d'una lliga de desenvolupament de la NBA, on jugava amb els Tulsa 66rs. La darrera temporada va tenir una mitjana de 13,2 punts i 8,6 rebots.

Latavious Williams es va convertir en el primer jugador en saltar directament de l'institut a la D-League, sense passar per la universitat. És un cas similar als de Kevin Garnett, Amare Stoudemire, LeBron James, Kobe Bryant, Tracy McGrady o Dwight Howard, que van arribar a la NBA sense trepitjar la NCAA.

El pivot, que va descartar ofertes de Georgetown, Kansas State i Florida, es va comprometre amb la Universitat de Memphis, però després se'n va desdir per buscar fortuna directament al bàsquet professional.

Tot i que a la Xina li oferien un salari cinc vegades superior, Williams va decidir apostar per la D-League, on ha estat les darreres dues temporades.

Aquest és el tercer fitxatge de la Penya, després d'incorporar els bases Jeter i Oliver. El Fiatc Joventut torna a la feina aquest dimecres amb, de moment, vuit jugadors professionals: 'Pooh' Jeter i Albert Oliver (bases), David Jelinek i Pere Tomás (alers) i Latavious Williams, Henk Norel, Jordi Trias i Nacho Llovet (pivots).

Històries de superació esportiva

Més continguts de

Històries de superació esportiva
PUBLICITAT
PUBLICITAT
PUBLICITAT