BARÇA

Sí al Futur recollirà firmes al Camp Nou a favor del vot electrònic al Barça

Hi haurà quatre punts de recollida de signatures abans del Barça-València

El grup Sí al Futur, liderat per l'empresari Víctor Font, tindrà taules per recollir signatures per demanar que l’assemblea de socis compromissaris del 6 d’octubre aprovi la introducció del vot electrònic al club. Hi haurà 4 punts de recollida distribuïts per tot el perímetre de l'estadi. A més, fins al 25 de setembre hi ha diferents punts repartits pel territori català on es poden entregar signatures. Les taules s'obriran a les 19.30h a quatre punts diferents, un davant de l'accés 15, un altre a l'accés de Travessera de les Corts, un tercer davant l'Antiga Masia i un darrer davant la pista de gel.

Perquè la proposta de Sí al Futur entri en l’ordre de dia cal aportar almenys 3.253 signatures. La xifra equival al 3% del sufragi passiu dels socis i sòcies, segons el cens publicat el dia 5 d'agost pel Síndic del Soci, i tal com recullen els estatuts de l’entitat.

Si l’assemblea vota a favor de la introducció del vot electrònic, però, caldria esperar que el Parlament de Catalunya aprovi la nova llei de l'esport i l'activitat física, que inclou aquesta modalitat de vot. La previsió és que la llei sigui aprovada abans que s’acabi l’any o a principis del que ve, ja que té el suport d’una majoria àmplia de l’hemicicle.