LLIGA ASOBAL
Esports 19/10/2013

El Fraikin Granollers segueix en forma i suma el sisè triomf a la pista del Ciudad Encantada (22-25)

Rodrigo Salinas, amb 8 gols, ha liderat l'atac de l'equip vallesà

BarcelonaEl Fraikin Granollers segueix vivint un inici de temporada fantàstic i ha guanyat a la pista del GlobalCaja Ciudad Encantada de Conca per 22-25. Els vallesans sumen 6 victòries en 7 jornades i només han perdut amb el líder, el Barça.

Al descans el Fraikin Granollers ja guanyava per 9-11. Rodrigo Salinas, amb 8 gols, ha liderat l'atac d'un Granollers que ha vist com Matias Carlos Schulz feia grans intervencions sota els pals. Raúl Campos, amb tres gols, ha ajudat en un partit en que el Fraikin no podia disposar d'un dels seus puntals, el central Álvaro. El control del partit, basat en una bona defensa, ha permès que el Fraikin arribés entrada la segona part a una situació de control, guanyant per cinc i sis gols. La reacció local ha donat una mica de vida al matx, però l'equip català no s'ha posat nerviós.