HANDBOL
Esports 16/03/2013

Un magnífic Fraikin Granollers es retroba amb la victòria derrotant el Valladolid (30-25)

Gonzalo ha brillat sota els pals i Malasinskas ha liderat l'atac vallesà

GranollersDesprés de caure la passada jornada davant l'Osca per un ajustat (30-31) i perdre la seva imbatibilitat a la segona volta, el Fraikin Granollers es va retrobar amb el triomf (30-25) davant el Cuatro Rayas Valladolid, a qui va dominar amb comoditat durant tot el partit.

Van arrencar els catalans encertats en atac, amb Raul Campos i Nicklas Grundsten liderant i sota pals amb el jove Gonzalo Pérez de Vargas en forma i inspirat. La primera part va transcórrer amb avantatge còmoda (màxima de 4 gols) de l'equip vallesà davant un Valladolid amb poc encert en el llançament.

La reacció del conjunt visitant, sota les directrius de Pastor, no es va fer esperar, controlant les diferències i reduint en alguns moments, gràcies a les accions de Krivokapic i Peciña.

Però la millora castellana es va veure de nou contrarestada per les accions d'un Granollers concentrat i amb minuts ofensius de gran qualitat, com els dos gols de Pujol, marcant el 12-7 i de Blanxart (13-8), definint les màximes diferències de la primera meitat. Les pèrdues de pilota i la falta de recuperacions van ser una constant i penalitzar el marcador de l'equip de Valladolid. Només uns minuts abans del descans amb gols de Peciña, destacat en la trobada, Porras i García Vega, així com una acció de Pujol sobre Hernández, castigada amb exclusió i penal, van facilitar un últim parcial de 2 gols a favor dels visitants, i van col·locar el marcador en 15-12.

Va començar la segona part seguint la tendència inicial, tres gols encadenats de l'equip local amb nous protagonistes Solé i Pérez, van forçar un temps mort de l'equip visitant per intentar trencar la tendència al marcador. Amb les exclusions de Grundsten i els dos dos gols de Peciña (18-13) i Alonso (18-14) no n'hi va haver prou per canviar el ritme del partit, gràcies en gran mesura a les intervencions del porter del Fraikin que van arrencar els aplaudiments del públic assistent.

Camps i Malasinskas van liderar l'atac vallesà mitjans de la segona meitat i la defensa i, altre cop Gonzalo a la porteria no va deixar que Cuatro Rayas inquietés en cap moment en el marcador. Fraikin no va donar treva en defensa i va jugar ràpid i contundent per arribar a una màxima diferència de set gols (27-20). Ni l'exclusió de Pujol va servir perquè el Valladolid reduís la diferència. Fraikin es va emportar la victòria i va tornar a la realitat a un Valladolid que haurà de seguir patint fins al final de la temporada.

- Fitxa tècnica:

30 - Fraikin Granollers: Gonzalo, Blanxart (3), Malasinskas (4), Campos (7), Puig (2), Grundsten (4) i Resina (2)-equip inicial-Pujol (2), Pérez (2), Solé (2), Salinas (1) i Marc Garcia (1).

25 - Cuatro Rayas Valladolid: Hector Tomàs, Peciña (4), Hernández (4,1 p), Vega (4), Krivokapic (5), Àvila (1) Félix Garcia-equip inicial-César (ps) Porras (3), Lacasa, César Pérez (-) i Alonso (4).

Marcador cada cinc minuts: 3-1, 6-3, 9-6, 13-8, 13-10 i 15-12 (descans) 18-12, 19-15, 21-17, 25-20, 27-22 i 30-25 (final).

Àrbitres: Jesús Escudero Santiuste i Jorge Escudero Santiuste. Van excloure Camps, Grundsten i Pujol pel Fraikin Granollers i Peciña i Hernández pel Cuatro Rayas Valladolid.