TENNIS DE TAULA

El Girbau Vic TT, primer equip català que jugarà la Champions femenina de tenis taula

La temporada 1998/99 el club osonenc va disputar la vella Copa d'Europa

El Girbau Vic TT farà història aquest divendres, quan es convertirà en el primer club català de tenis taula a debutar a la Lliga de Campions femenina, competició creada el 2005. Només la temporada 1998-99, amb la xinesa Xie Jing i les catalanes Mònica Weisz i Marta Ylla-Català, i el tècnic vigatà Miquel Duran, el Vic TT va poder participar en l’antiga Copa d’Europa de campions en què el Fotoprix Vic va arribar fins als vuitens de final.

L'equip osonenc ja és a Alemanya, on debutarà amb una plantilla amb tres jugadores formades a la casa. De les vuit jugadores, cinc són catalanes i tres, estrangeres. L'equip català, que va ser finalista de la ETTU Cup l'última temporada, debuta contra el TTC Berlin Eastside (Alemanya). El grup el completa l'equip francès CP Lyssois Lilla Métropole.

Salvador Serra dirigeix jugadores com Sofia-Xuan Zhang, Charlotte Carey, Orsolya Feher, Gabriella Feher, Noa Muñoz i Sílvia Coll Solà. L'hongaresa Feher, però, està lesionada, motiu pel qual han volat a Berlín Sofia-Xuan Zhang, Charlotte Carey i Orsolya Feher.