SEGONA DIVISIÓ
Esports 14/09/2013

El Girona reacciona al camp del Lugo i s'emporta els tres punts (1-2)

Un gol de penal en els darrers minuts ha estat la recompensat a la bona feina gironina

LugoEl Girona ha donat la volta al marcador al camp del Lugo aconseguint un gran triomf contra un rival en forma (1-2). El Lugo ha dominat els primers minuts, quan ha marcat gràcies a Rennella, el seu golejador, però mica en mica el Girona ha reaccionat i el seu ex-porter Dani Mallo ha evitat més gols gironins.

El Girona ha canviat l'alineació a última hora per les molèstiesque arrossegava el seu davanter, Chando , que ha cedit el seu lloc a Carmona. A l'equip també destacava la presència d'Iván López al lateral dret i Eloi Amagat al mig del camp. Rennella però, ha marcat ràpidament el primer gol aprofitant una errada defensiva catalana. Mica en mica, el Girona ha reaccionat, però sense crear perill.

A la segona part el Girona ha mostrat la seva millor cara amb Dani Mallo evitant el gol de Gerard Bordas. David Timor, de falta, finalment ha fet el gol de l'empat. Al final el duel s'ha convertit en un intercanvi de cop, amb Isaac Becerra evitant el gol local i el Girona donant el cop defintiu quan Álvaro Peña va evitar amb les mans un possible gol gironí. Peña ha vist la vermella i Felipe Sanchón no ha fallat el penal.

- Fitxa tècnica :

1 - CD Lugo : Dani Mallo ; De Coz ,Pavón , Víctor Marco , Manu ; Pita ( Rafa García , min.74 ) ,Seoane ; Iván Pérez ( Sandaza , min.63 ) , Pablo Sánchez , IagoDíaz ( Álvaro Peña , min .83 ) , i Rennella .

2 - Girona : Isaac Becerra , IvánLópez , Migue , Carles Mas , Juncà ; Matamala , Timor ; Eloi Amagat( Pere Pons , min.84 ) , Gerard Bordas ( Jofre , min.80 ) , FelipeSanchón , i Carmona ( Juanlu , min 71 )

Gols : 1-0 , min.15 : Rennella . 1-1 ,min.56 : Timor . 1-2 , min.86 : Felipe Sanchón , de penal .

Àrbitre : Figueroa Vázquez , del col· legi andalús . Va expulsar Álvaro Peña amb vermella directa (min.85 ) . A més , va mostrar groga a Timor ( min.40 ) , Juncà (min.52 ) i Jofre ( min.87 ) , per part del Girona , i Sandaza (min.92 ) , del Lugo .