GIRONA FC

El Girona i Seydou Doumbia separen els seus camins

L’ivorià marxa amb la carta de llibertat i renuncia als dos anys que li quedaven

El Girona ja ha resolt el cas de Seydou Doumbia, que va arribar l’any passat però no ha complert les grans expectatives que va generar el seu fitxatge. Ni l’ivorià ni el club blanc-i-vermell estaven disposats a continuar junts, però el salari del davanter, que amb el descens estava fixat en una mica més d’1 milió i mig, complicava l’operació sortida. Finalment, Doumbia marxa amb la carta de llibertat sota el braç, renuncia als dos anys que li quedaven i el Girona es treu un problema de sobre.

Als despatxos de Montilivi estan molt satisfets amb l’actitud del futbolista en aquesta negociació, perquè no ha volgut continuar allargant una situació que començava a ser delicada. De fet, el Girona va donar-li permís per buscar-se un equip durant els primers dies de pretemporada i no va viatjar a Manchester a fer l’estada. Doumbia, que es va entrenar en solitari fins que els seus companys van tornar, no ha participat en cap dels set amistosos jugats fins ara. I no competirà mai més vestit de blanc-i-vermell. El balanç, pobre, és de 22 partits oficials i tres gols. Un d’ells, això sí, va donar la classificació per als quarts de final de la Copa. Va passar al Wanda Metropolitano, contra l’Atlètic (3-3). Sens dubte, un miratge del que podia haver sigut i ja no serà.

Rècord històric d’abonats

D’altra banda, el Girona ha arribat als 9.501 abonats, la xifra més alta de la seva història superant els 9.500 de les dues últimes temporades. Malgrat el descens, l’afició de Montilivi continua estant al costat de l’equip, com ho demostra el fet que el 90% dels abonats del curs passat han renovat.