Esports 19/08/2016

Ibrahimovic firma un doblet en el debut de Pogba amb el United (2-0)

Ibrahimovic celebra un dels seus dos gols al Southampton

BarcelonaEl Manchester United ja ha trobat el 'nou' que buscava. Zlatan Ibrahimovic, que va donar el títol de Community Shield amb un gol a pocs minuts del final contra el Leicester i que també va marcar en la primera jornada de la Premier contra el Bournemouth, ha tornat a marcar, aquest cop per partida doble, en el partit avançat de la segona jornada de la lliga anglesa, en què el Manchester United s'ha imposat per 2-0 al Southampton. Els 'red devils' lideren la Premier amb 6 punts a falta que es completi la jornada.

Ho ha fet en el seu debut a Old Trafford, on també s'ha estrenat amb la samarreta del United el repescat Paul Pogba. El conjunt de José Mourinho, doncs, ja suma tres triomfs en els tres partits oficials disputats.

El veterà atacant suec, de 35 anys, ha fet el primer de cap en rematar una centrada de Rooney al minut 35. Ja al segon temps, ha transformat un penal. Es tracta, doncs, del seu primer doblet a la Premier, on ja suma tres gols.