FUTBOL
Esports 27/02/2013

La selecció catalana amateur perd a Irlanda un amistós per 2-1

Pol Compte ha marcat l'únic gol català en els darrers segons del partit

Ara
1 min

BarcelonaLa Selecció dirigida per Toni Almendros ha perdut el partit amistós contra la República d'Irlanda per 2 gols a 1 al Whitehall Stadium. Els irlandesos s'han avançat en el minut 39 gràcies a un xut de Lee des de la frontal que ha anat a parar a l'escaire dret d'Íñigo. Pocs minuts després de començar la segona part, una altra vegada Lee ha aprofitat una pilota morta a l'àrea catalana per tornar a avançar els verds. Ha estat en el temps afegit quan Pol Compte ha pogut marcar l'únic gol de Catalunya.

Durant la mitja part, el seleccionador català ha refet l'equip amb l'objectiu de canviar el sistema de joc, però tot i els canvis el segon gol irlandès no s'ha fet esperar. Els catalans han sabut reaccionar amb un joc ràpid i directe, situant a Cano en atac. Una bona jugada de Boris ha servit a Pol Compte per establir el resultat definitiu.

L'expedició aterrarà dijous pel matí a l'aeroport del Prat. Encara queda per saber quins seran els rivals de Catalunya a la fase final de la Copa de les Regions UEFA que es disputarà al juny.

stats