GIRONA FC

Juan Carlos Unzué: “Amb aquest ritme no serem capaços de guanyar a cap rival”

El tècnic del Girona ha valorat la derrota contra l’Osca a una setmana de l’inici de Lliga

“Espero que sigui una cosa puntual, perquè amb aquest ritme no serem capaços de guanyar a cap rival de la categoria. Com a mínim, això ens ha passat en el moment ideal; perquè ara comença la Lliga i el diumenge que ve sortirem amb la motivació de guanyar els tres punts”, ha explicat Juan Carlos Unzué, molt crític amb la dolenta actuació del seu Girona. “Hem perdut, sí, però no ens hem deixat cap punt. L’únic que podem treure és una lliçó i no tingueu cap dubte que l’aprofitarem. Tenim temps suficient per reaccionar i posar el nostre cap a lloc”, ha afegit.

Els gironins començaran el campionat sota la pressió afegida d’haver estat incapaç de guanyar els quatre darrers amistosos de la pretemporada. “Si ens agafem al joc, la veritat és que les sensacions són dolentes. Hem fet el pitjor partit de tota la pretemporada, sens dubte. No crec que només sigui una qüestió tàctica, sinó que ells potser han estat millor a guanyar les disputes individuals i no hem estat capaços de contrarestar el seu domini de joc. Fins i tot, podria dir que el resultat és curt”, ha continuat Unzué, que no ha volgut excusar-se amb el fet dels fitxatges que falten per completar la plantilla. “Hem tret futbolistes de qualitat i durant tot l’estiu hem sigut agressius contra tots els rivals, sent capaços de robar a camp contrari i mossegar, i avui ens ha costat moltíssim. Si tot això no ho mostrem, com ha passat, és molt més difícil que les coses ens surtin”.

Montilivi, tal com va passar contra el Montpeller, ha presentat una imatge molt fluixa: només 1.106 espectadors. “No ens podem permetre desanimar a la gent, i avui ho hem fet. Hem de donar-los motius per venir i que se sentin orgullosos, perquè els necessitem”, ha confessat Unzué, que, preguntat per Bounou, ha reconegut que tenia molèsties i també que “la seva situació és incerta i si marxa vindrà un altre porter”, ha finalitzat.

Més continguts de