BÀSQUET FEMENÍ
Esports 19/01/2018

L'Snatt's Femení Sant Adrià, eliminat de la Copa de la Reina (73-62)

L'equip ha caigut eliminat contra l'amfitrió, el Mann Filter de Saragossa

L'Snatt's Femení Sant Adrià, eliminat de la Copa de la Reina copntra el Mann Filter de Saragossa

BarcelonaL'Snatt's Femení Sant Adrià ha caigut eliminat a la primera ronda de la Copa de la Reina, que es disputa des d'aquest divendres i fins diumenge a Saragossa. Precisament, el conjunt català s'ha vist derrotat per l'amfitrió, el Mann Filter (73-62).

Tot i la derrota, les jugadores del Sant Adrià han fet un bon partit, molt igualat, i a la primera part han arribat a tenir un avantatge de set punts. Les amfitriones, però, empeses per un públic sorollós, han aconseguit capgirar el marcador i marxar al descans amb un mínim avantatge (40-39).

A la represa s'ha mantingut la igualtat, però les jugadores de Saragossa sempre han anat al davant, tot i que sense poder-se escapar a l'electrònic. Al final s'han acabat imposant per 11 punts.

L'Spar Citylift Girona entra en joc

A les semifinals, l'Spar Citylift Girona ha entrat en joc, ja que estava classificat matemàticament per aquesta ronda després d'haver quedat en les dues primers posicions de la Lliga. Les jugadores catalanes jugaran precisament contra el Mann Filter (16.00 h).

Abans (12.00 h), el Perfumerías Avenida jugarà contra l'IDK Gipúscoa, que es va classificar després de derrotar l'Star Center Uni Ferrol per un contundent 79-61.