AMISTOSOS SELECCIONS
Esports 06/02/2013

Les lesions debiliten a una Anglaterra que mesura les seves forces contra Brasil

L'amistós es jugarà a l'emblemàtic estadi de Wembley i servirà per celebrar el 150è aniversari de la federació anglesa

Ara
1 min
Entrenament de la selecció brasilera abans d'enfrontar-se amb Anglaterra

BARCELONAEl fantasma de les lesions ha tornat a aparèixer al vestidor de la selecció anglesa, que rebrà aquest dimecres a la nit (20.30/Esport3) a la selecció brasilera. L'enfrontament, que es disputarà a l'estadi de Wembley, està emmarcat dins la celebració del 150è aniversari de la federació anglesa (FA), i servirà als de Roy Hodgson per mesurar les seves forces davant la cinc vegades campiona.

Anglaterra afronta el partit amb les baixes de Jermain Defoe, davanter del Tottenham, i del migcampista del Manchester United, Michael Carrick. A més, segueix sent dubte el jove davanter del Liverpool, Daniel Sturridge, que pateix unes molèsties a la cuixa. L'absència de Sturridge, podria ser suplerta pel ràpid davanter de l'Arsenal, Theo Walcott, que porta 18 gols aquesta temporada i està demostrant que es troba en un gran moment de forma.

Pel que fa al combinat brasiler, aquest serà el primer partit de la 'canarinha' en la nova etapa de Luiz Felipe Scolari, que únicament ha tingut temps de realitzar un entrenament amb els seus jugadors abans del partit. Els laterals del Barça, Dani Alves i Adriano, han estat convocats per a l'amistós, en una llista en què destaca el retorn de Ronaldinho. Precisament fa pocs dies, el crac brasiler va assegurar que "lamenta no haver pogut jugar més temps amb Leo Messi".

stats