LIGA BBVA
Esports 11/09/2015

El Llevant treu un punt contra el Sevilla (1-1)

Camarasa ha salvat un punt i els dos equips encara no han guanyat després de tres jornades

Camarasa, celebrant el gol del Llevant contra el Sevilla

ValènciaEl Llevant i el Sevilla han empatat a un gol al Ciutat de València, un resultat que impedeix als dos equips sumar la seva primera victòria de la temporada, després d'un partit discret a la primera meitat, amb més intensitat a la segona.

El Sevilla s'ha trobat amb el gol en els primers minuts, després d'aprofitar el migcampista Steven N'Zonzi la falta d'agressivitat defensiva dels locals. Amb el marcador en contra, els de Lucas Alcaraz s'han fet seva la possessió, però han estat incapaços de generar perill. Poc abans del descans, el conjunt sevillà hauria pogut fer el segon, però Vitolo ha topat amb Rubén.

Al quart d'hora de la segona part, després d'una gran jugada col·lectiva iniciada per Camarasa, Verza ha xutat al travesser i el mateix Camarasa ha empatat (1-1). El gol ha animat els llevantins, amb bones ocasions aturades per Beto.

Llevant: Rubén, Morales (Iván López, min. 69), Juanfran, Trujillo, Feddal, Toño; Camarasa, Jose Mari, Verza; Ghilas (Roger, min. 86) i Deyverson (Casadesús, min. 69).

Sevilla: Beto, Tremolinas, Kolodziejczak, Andreolli, Coke; Krychowiak, Kakuta (Konoplyanka, min. 31), N'Zonzi, Vitolo; Gameiro (Krohn Dehli, min. 77) i Llorente (Inmobile, min. 68).

Gols: 0-1, min. 12: N'Zonzi. 1-1, min. 58: Camarasa.

Àrbitre: Iglesias Villanueva (Galícia). Targetes grogues: Morales, Juanfran, Kakuta i Konoplyanka.