Luis Enrique dóna dos dies de descans per primer cop des de l'agost

El tècnic asturià premia així el bon rendiment de la seva plantilla, que tornarà divendres a preparar el partit de diumenge contra el Sevilla

Sis mesos després, el tècnic blaugrana Luis Enrique ha tornat a donar dos dies de descans consecutius als seus homes. Ho fa per premiar el treball i el bon rendiment de la plantilla en l'últim desplaçament de l'equip, la treballada victòria per 0-2 contra l'Arsenal, però també per oxigenar una plantilla que, en aquests primers dos mesos de 2016, ha disputat 16 partits. Gairebé un cada tres dies. 

Entre Lliga, Copa i Champions —se li podria sumar el Mundial de clubs del desembre i la fatiga que comporta anar i tornar del Japó—, l'atapeït calendari del Barça amb prou feines li ha donat moments per descansar, pel que ara l'asturià ha trobat un petit parèntesi per permetre als seus homes prendre's un respir. 

Seran dos dies de descans per oxigenar ment i cames abans de tornar als entrenaments divendres, quan la plantilla del Barça tornarà a la Ciutat Esportiva per començar a preparar el partit del proper cap de setmana, diumenge contra el Sevilla. Al Barça encara li queden, si segueix endavant en totes les competicions, 20 partits per disputar entre les tres competicions. 

La mesura de Luis Enrique, però, no deixa de ser sorprenent donat que l'asturià no donava dos dies de descans consecutius als seus homes des de finals del passat mes d'agost. Va ser just després de la segona jornada de Lliga, la victòria contra el Màlaga (1-0) el 29 d'agost que Luis Enrique va decidir donar dos dies de descans. Llavors, però, quan el Barça va tornar a la feina ho va fer sense els internacionals per les seves seleccions, ja que aquella setmana va coincidir amb una aturada per seleccions, pel que donar descans era mesura lògica.