Luis Enrique: "No és demèrit del rival, quan estem fins és molt difícil "

El tècnic ha explicat que ha deixat descansar Suárez per l'elevada càrrega de minuts que acumulava

Després de la golejada al Getafe, l'entrenador blaugrana Luis Enrique ha tornat a qualificar de "molt bona" la situació que viu l'equip en relació tant al que sensacions respecta com, també al repartiment de minuts. "Tenim tota la plantilla a disposició en òptimes condicions excepte Sandro, i amb Rafinha a punt de rebre l'alta mèdica", ha explicat l'asturià, que ha deixat clar que tots els jugadors, fins i tot les que acumulen menys minuts, "són molt bons".

"L'únic problema és que no tinc minuts per a tots", ha lamentat el tècnic, que ha volgut donar valor a la tasca que fa tot l'equip, no només els membres del trident. "Sé que posi a qui posi competirà, tots tenen la intenció de participar", ha insistit Luis Enrique, que ha elogiat el partit de Munir: "Ha fet un duel completíssim, ens aporta moltes coses en atac i en defensa". 

El tècnic ha justificat la suplència de Luis Suárez per l' elevada càrrega de minuts que portava. "He decidit que era el millor pel seu rendiment i pel de l'equip", ha comentat l'entrenador blaugrana. També s'ha referit a la possibilitat que Sergi Roberto vagi a la selecció: "Si fos seleccionador me l'emportaria, és un jugador que pot jugar en moltes posicions, i al nivell que ho fa, m'agrada en totes elles". L'asturià n'ha destacat "la mentalitat" com la principal clau per adaptar-se a diferents posicions tot i requerir de condicions físiques i tècniques diferents.

El tècnic ha mantingut la incògnita sobre el futur de Neymar el proper estiu, pel que no ha desvetllat què van parlar amb Dunga: "Amb Dunga busquem el millor per Neymar, quan tinguem algo concret ho anunciarem", ha apuntat l'asturià, que també ha reconegut que ha parlat amb el seleccionador brasiler sobre altres jugadors que també juguen al Barça. 

Tampoc ha dubtat a l'hora d'afirmar que el seu segon, Juan Carlos Unzue, i un altre dels seus assistents, Robert Moreno, "tenen capacitat" per entrenar el primer equip del Barça en un hipotètic futur.