Esports 28/08/2012

Luka Modric aterra al club blanc amb ganes d'enfrontar-se al Barça

Nuria García
2 min
Luka Modric aterra  al club blanc amb ganes d'enfrontar-se al Barça

BARCELONA.El Reial Madrid va presentar ahir Luka Modric com a nou jugador blanc. Quinze hores després de perdre contra el Getafe i de no haver guanyat encara cap partit oficial aquesta temporada, Madrid es despertava amb la notícia de la incorporació del jugador croat del Tottenham, que serà madridista les pròximes cinc temporades. Modric, perseguit pel club blanc des de feia setmanes, va aterrar a Madrid disposat, si el tècnic així ho vol, a jugar demà contra el Barça. "Em sento bé. He d'establir contacte amb els jugadors, però estic preparat per jugar contra el Barça. L'entrenador serà qui decidirà si jugo o no", va dir Modric en la seva primera roda de premsa. El Madrid pagarà pel croat un total de 42 milions d'euros: 35 pel fitxatge més 7 per objectius.

Modric, que ahir va entrenar-se per primer cop amb els seus nous companys, pot jugar en tres posicions diferents: al mig del camp, a la banda i de mitja punta, i ahir, en roda de premsa, ja va anunciar que jugaria allà on li digués l'entrenador, José Mourinho. "Estaré content de jugar allà on l'entrenador em digui. Faré l'impossible per millorar l'equip i per aconseguir bons resultats". L'ex del Tottenham sap que no ho tindrà fàcil per aconseguir un lloc a l'onze titular, amb Xabi Alonso i Özil. "Estic preparat per a tot. Sé que serà difícil ser titular, però crec que tinc qualitats per jugar aquí i serà l'entrenador qui decidirà com vol utilitzar-me. Jo ara només vull gaudir del futbol, aprendre dia a dia, millorar i ajudar l'equip a aconseguir-ho tot", va puntualitzar el migcampista.

Negociacions llargues

Després de dir que volia marxar del Tottenham, Modric s'ha hagut d'entrenar en solitari. De fet, només va jugar uns minutets en l'amistós de la seva selecció i l'últim matx que ha jugat sencer va ser a l'Eurocopa, al juliol, contra Espanya. "Han estat moments difícils per a mi. Estic molt content d'estar aquí. Estic desitjant començar a jugar amb l'equip", va dir Modric, que va afegir: "Es tracta d'un gran repte per a mi, el més gran de la meva carrera futbolística. Aquí tinc tot el que necessito: el millor entrenador i els millors jugadors, que em permetran desplegar el meu futbol". A més, Modric va apuntar que necessita "un parell de partits" per arribar al seu "millor nivell".

El migcampista croat, que l'estiu del 2008 va sonar com a reforç del Barça -i fins i tot es va fer una foto amb una samarreta amb el número 14 de Johan Cruyff-, portarà el dorsal 19 al Madrid. Fa quatre anys deia que la seva il·lusió era ser blaugrana; ara diu que és "un orgull" jugar al Madrid, el "millor club del món".

stats