Esports 24/06/2020

El Madrid no falla contra el Mallorca i segueix liderant la Lliga (2-0)

Luka Romero, el jugador més jove en debutar en la història de la Lliga

Luka Romero (Mallorca), el jugador més joves en debutar a Primera

BarcelonaEl Reial Madrid segueix liderant la Lliga després de derrotar el Mallorca per 2 a 0. Els homes de Zidane, sense jugar un gran partit, s'han mostrat contundents contra un rival que continua en zona de descens. Així, el Madrid segueix liderant la classificació empatat a punts amb el Barça, al qual va derrotar en els duels directes.

Amb Bale titular, però una mica perdut, ha estat el brasiler Vinícius qui ha liderat els atacs locals. El brasiler ha fet el primer gol després d'una acció polèmica, ja que Carvajal havia fet falta just abans a Dani Rodríguez. El VAR, però, no ha actuat. A la segona part, Sergio Ramos, de falta, ha fet el 2 a 0 en un partit on també ha vist una groga, però s'ha estalviat l'expulsió en dues ocasions. Modric també ha estat amonestat i serà baixa per sanció al camp de l'Espanyol.

L'argentí Luka Romero, de 15 anys i 219 dies, s'ha convertit en el jugador més jove en debutar a Primera. El futbolista del Mallorca ha entrat a la segona part del matx, deixant detalls de qualitat.