FUTBOL

El Manchester City i el PSG afirmen que no volen fitxar Griezmann

El francès s'acosta de mica en mica al Barça

Antoine Griezmann continua acostant-se al Barça, malgrat que el club blaugrana continua mostrant-se prudent. Després d'anunciar que marxarà de l'Atlètic de Madrid el pròxim 1 de juliol, Griezmann s'acosta a un Barça que pot oferir-li les mateixes condicions que va rebutjar fa un any.

Ahir, dos dels clubs que també podrien haver intentat fitxar-lo se'n van desmarcar. "Griezmann pot jugar en qualsevol equip del món, però per a nosaltres no és una possibilitat real. Tenim altres prioritats i hem de començar reforçant la defensa", va dir el tècnic alemany del PSG, Thomas Tuchel, durant la roda de premsa prèvia al partit de Lliga contra el Dijon. Tuchel, però, encara no sap si continuarà a la banqueta, fet que podria fer canviar l'escenari, ja que el PSG és el club amb més opcions de fer ombra al Barça.

També va tancar la porta a Griezmann el tècnic del Manchester City, Pep Guardiola, que en la prèvia de la final de Copa contra el Watford va dir: "Que els aficionats del Barça estiguin tranquils, no fitxarem Griezmann. No ens el podem permetre".