PRIMERA DIVISIÓ
Esports 05/05/2013

Cristiano Ronaldo estaria meditant tornar al Manchester United, segons la premsa britànica

El 'Daily Star Sunday' afegeix que el club d'Old Trafford també vol fer-se amb els serveis de Di María

Efe
1 min

MadridEl davanter Cristiano Ronaldo estaria disposat a considerar una oferta per tornar al Manchester United, el club anglès del que va sortir el 2009, segons publica el "Daily Star Sunday". Segons aquest diari britànic, Ronaldo ha diy a un jugador del club d'Old Trafford que es plantejaria "seriosament" una proposta en aquest sentit.

El rotatiu afegeix a més que l'entrenador del Manchester United, Alex Ferguson, ha indicat que aquest estiu tindrà el suport dels propietaris del club, la família Glazer, per fer "grans fitxatges". Ronaldo, de 28 anys, va ser venut al Reial Madrid fa quatre anys per la suma rècord de 80 milions de lliures o 94 milions d'euros.

Tot i que encara li queden dos anys de contracte amb el club espanyol, persisteixen els rumors sobre la intenció del United per recuperar per uns 65 milions de lliures (77 milions d'euros) el jugador. Un altre jugador que està en el punt de mira del Manchester United és, segons "Daily Star Sunday", l'extrem argentí Ángel di María, company de Ronaldo al Reial Madrid.

stats