BARÇA

Juanjo Brau, Ricard Pruna i Elvio Paolorosso volaran a l'Argentina amb Messi, segons el portaveu de l'AFA

El portaveu de la Federació argentina diu a l'agència EFE que seguiran el pla dissenyat pel Barça

L'Associació del Futbol Argentí (AFA) ha ratificat que seguirà "al peu de la lletra" el pla de recuperació dissenyat pel Barça per tractar la lesió de Messi.

"Tenim bona relació amb Barcelona i confiem en el seu pla de recuperació i els seus professionals per poder tenir Messi de tornada als camps per demostrar que és el millor jugador del món" , ha emfatitzat Ernesto Cherquis Bialo, portaveu de l'AFA, consultat per l'agència EFE.

El capità de la selecció albiceleste arribarà a l'Argentina el proper 1 de desembre acompanyat per Ricard Pruna, cap de serveis mèdics de Barcelona, el preparador físic del cos tècnic de Gerardo Martino, Elvio Paolorroso, i el fisioterapeuta Juanjo Brau. El diari ARA ja va avançar fa uns dies que Brau segurament volaria a Buenos Aires amb el jugador.

 El Barça però, afirma que no té constància d'aquestes declaracions i que no està decidit qui viatjarà amb el jugador.

"Serà molt important que Leo se senti còmode i bé. Per aquest motiu l'AFA posarà a disposició tota la seva infraestructura i personal per acompanyar la seva recuperació", ha afegit Cherquis Bialo.

El cap de serveis mèdics de l'AFA, Daniel Martínez, juntament amb Alejandro Rolón, Luis García i Rubén Araguas seran els encarregats de col·laborar per aconseguir el ple estat físic de Leo per al 2014.

"El disseny del pla de recuperació és íntegrament del Barcelona, club en el qual confiem plenament. Hi ha un gran entesa i diàleg entre l'AFA i el club català" ha afegit Cherquis.

Més continguts de