BARÇA

El Milan confia en poder Endur-se Todibo aviat

El Milan vol tancar la cessió del defensa francès del Barça Jean-Clair Todibo aquesta mateixa setmana. Malgrat que els dos clubs segueixen sense arribar a cap acord sobre si s’hauria d’incloure una opció de compra, el club italià segueix optimista de cara a reforçar el seu projecte amb Todibo, que s’ha convertit en el quart central a les ordres de Valverde, jugant pocs minuts. Fonts del Barça insisteixen que el club blaugrana no vol incloure una opció de compra, ja que Todibo, fitxat ara fa just un any provinent del Tolosa, és una operació de futur. Però el jove defensa francès juga molt pocs minuts i el club blaugrana no veu malament que guanyi experiència en un club de primer nivell com el Milan, tot i que aquesta temporada l’equip de la ciutat llombarda viu una terrible crisi de resultats i ocupa la 12a posició.

El director esportiu del Milan, Frederic Massara, ja va ser a Barcelona la setmana passada per intentar tancar aquesta operació, però no ho va aconseguir. Massara ha comunicat al Barça que la cessió s’hauria de tancar els pròxims dies, ja que la intenció és poder fer-lo jugar aviat. El Barça ja ha protagonitzat una operació en els pocs dies que portem de mercat de fitxatges de gener, la cessió de Carles Aleñá al Betis. El maresmenc, de fet, ja va debutar amb el club andalús diumenge, per bé que va jugar pocs minuts.

La idea del Barça és una segona cessió, en aquest cas de Todibo, que permetria alliberar massa salarial, perquè el Milan es faria càrrec del sou fins a finals de temporada. A més, el club vol vendre un jugador, però Ernesto Valverde no vol vendre cap dels noms proposats per la direcció esportiva. El jugador amb més opcions, Arturo Vidal, sí que entra en els plans del tècnic blaugrana, que no el vol perdre.