Esports 07/05/2016

El Nàstic guanya a Almeria amb polèmica (1-2) i el Llagostera respira a costa de l'Oviedo (2-0)

Els grana se situen en posicions d'ascens directe mentre que els llagosterins s'apropen a només quatre punts de la permanència

F.r.
Natalio celebra un dels dos gols que li ha marcat a l'Oviedo

BarcelonaEl Nàstic s'ha imposat a casa de l'Almeria (1-2) en un partit marcat per la polèmica. Per la seva banda, el Llagostera ha aconseguit una importantíssima victòria contra l'Oviedo, un dels equips que està en plena lluita per l'ascens (2-0), que el deixa a quatre punts de la salvació.

En ascens directe

El Nàstic ha vist com l'àrbitre li ha anul·lat un gol a la sortida d'un córner, però tot i així, els granes s'han pogut avançar amb un xut imparable de Naranjo. Al final de la primera part, Ximo Navarro ha empatat i, malgrat que el linier ha marcat fora de joc, l'àrbitre ha donat validesa al gol. En la segona part, els dos equips han pogut desfer la igualada però finalment ha sigut Xavi Molina qui ha marcat el gol del triomf tarragoní.

A quatre de la permanència

Passat el primer quart d'hora de partit, el Llagostera s'ha avançat amb el gol de Natalio amb una rematada dins l'àrea. Poc a poc, l'Oviedo ha anat acostant-se amb més perill però el Llagostera s'ha defensat per evitar l'empat. A la represa els visitants s'han fet més forts i han gaudit d'ocasions molt clares per empatar el duel, però quan millor estaven els asturians, Natalio ha fet el segon.