El Barça guanya a Kazan utilitzant el comodí de Navarro (63-69)

Un parcial de 5-25 en l'últim quart dóna el triomf a l'equip blaugrana

Toni Padilla
Doellman, en acció a Kazan

BarcelonaJoan Carles Navarro s'ha encarregat de solucionar-ho tot a Kazan, on el Barça Lassa ha debutat a l'Eurolliga amb un triomf sofert contra l'Unics Kazan (63-69). Onze punts del capità han servit per aixecar un marcador advers de 14 punts, amb un parcial final de 5-25. El comodí de Navarro no sol fallar.

Fins llavors (58-44), el Barça s'havia anat diluint davant un rival voluntariós, potent sota la cistella però sense constància. Després de dos quarts igualats, les errades catalanes han permès als russos trencar el marcador. L'Unics, però, no s'esperava que Navarro, veient que Rice no tenia encert de cara a cistella, saltaria a la pista per posar les coses al seu lloc al final.

El debut europeu al Tatarstan ha vist un Barça bastant fluix. Els homes de Georgios Bartzokas no han aconseguit imposar el seu joc, inconstants i desencertats. Claver no ha aparegut i Rice, bé a l'hora de repartir joc, ha fallat 13 llançaments. El caràcter de Justin Doellman (23 punts) i Ante Tomic (13 punts i 9 rebots) ha servit per aguantar el ritme, malgrat que els russos s'han penjat amb facilitat de la cistella catalana i Langford ha bombardejat des de la distància.

Malgrat dominar el primer quart (21-23), el Barça no ha enamorat en un partit bastant fluix. Al descans, l'Unics ja manava, però per poc, ja que al segon quart les defenses s'han imposat. I els atacs s'han fet un fart de fallar tirs a les dues bandes (36 -34).

A la sortida del tercer quart, un parcial de 9-2 ha donat a l'Unics la màxima diferència al seu favor (45-36). El Barça no era capaç de reaccionar davant d'un equip que tenia en Williams (12 punts i 15 rebots) el seu millor home. Tendència que ha seguit el darrer quart amb un coixí de 14 punts (58-44).

A poc més de 6 minuts per al final, però, Navarro ha sumat el seu talent a la feina de Doellman i Tomic i un parcial de 0-7 ha espantat els locals. De mica en mica, el Barça Lassa s'ha acostat al marcador fins a aconseguir endur-se el triomf amb un parcial final de 5-25.