NBA
Esports 24/01/2013

La publicació d'una conversa privada fa enfadar els jugadors dels Lakers després de perdre amb els Grizzlies

L'equip de Marc Gasol ha superat els Lakers en el duel entre els dos germans catalans

Efe
1 min
Pau i Marc Gasol, durant el partit Grizzlies-Lakers

Los ÀngelesLa crisi de joc dels Lakers, els problemes interns i la lesió del pivot Dwight Howard van tornar a ser el centre d'actualitat de la jornada de la NBA en què l'equip angelí va perdre per 106-93 davant els Grizzlies de Memphis.

Abans del partit, l'entrenador dels Lakers, Mike D'Antoni, va organitzar una reunió entre els jugadors al vestidor en què va convidar que cadascú digués el que sentia sobre l'actual situació per la qual passa l'equip. Tot i que la reunió se suposava que era privada, el contingut va ser revelat a alguns periodistes dels mitjans angelins que segueixen els Lakers. D'acord amb la informació oferta pel diari 'Los Angeles Times', el primer a donar detalls de la reunió, Bryant es va dirigir a Howard i li va preguntar si tenia algun problema a l'hora de jugar al seu costat.

Però Howard va assegurar que "cap de les coses que s'han dit que va dir Bryant són certes. Molt menys que em preguntés directament si m'agradava o no jugar al seu costat. He de dir que no m'ho va preguntar en cap moment". L'aler pivot Pau Gasol va mostrar el seu disgust pel fet que hagués transcendit la reunió. "No entenc com ha pogut fer-se pública la nostra reunió d'equip, que és una cosa com de família, que ha de quedar dins de casa", va comentar Gasol.

El partit contra els Grizzlies va ser una nova decepció dels Lakers, que han perdut per 106-93. Pau Gasol ha començat de nou a la banqueta, però ha jugat 30 minuts, ha anotat 13 punts i ha capturat 8 rebots. Marc Gasol ha anotat 8 punts i ha agafat 7 rebots.

stats