Pedrosa renova amb l’Espanyol fins al 2023

El lateral tindrà una clàusula de 30 milions d’euros

Adrià Pedrosa ja és jugador del primer equip de l’Espanyol a tots els efectes. Després de guanyar-se un lloc a la plantilla a l’estiu amb la sortida d’Aarón al Mainz, i de destronar Dídac Vilà de la titularitat al lateral esquerre, aquest dimecres ha renovat contracte amb el club blanc-i-blau fins al 2023 amb fitxa del primer equip. Així, després d'haver signat el nou contracte acompanyat del director general esportiu, Òscar Perarnau, passarà a tenir una clàusula de rescissió de 30 milions d'euros.

El contracte del lateral finalitzava aquest 30 de juny, si bé hi havia la possibilitat d’afegir un curs més de manera opcional. Pedrosa ha fet el salt al primer equip de la mà de Rubi: “Des del principi ens va transmetre una idea i hi vam creure. El que hem aconseguit ho reforça", va dir en una entrevista a la SER. "Aconseguir aquest nou contracte era una cosa que portava esperant tota la temporada. Permetrà que estigui molts anys en el primer equip, que és una cosa que somies i lluites des de patit. És un orgull per la família, que està sempre al teu costat, i per l'afició, que ens ha ajudat molt", ha afegit Pedrosa als mitjans del club. El defensa ha recordat com va viure els seus primers dies al primer equip. "Al principi em va costar, tots els entrenaments i en els partits, on vaig començar jugant poc, però amb la confiança dels companys i dels entrenadors, de mica en mica vas entrant en la dinàmica de tot i he pogut aconseguir un bon tram final de curs", ha exposat el lateral. 

El defensa ha disputat 16 partits aquesta temporada, en què ha marcat tres gols i ha repartit dues assistències, i s'ha convertit en una de les grans revelacions a la Lliga. "El que vam viure aquest cap de setmana va ser inoblidable. Quan celebraven els gols del Sevilla ens va venir una pujada anímica molt gran i al final ho vam poder aconseguir. Ja no per nosaltres, sinó per tothom qui ens dona suport. Ara intentarem aconseguir arribar el més lluny possible", ha comentat el lateral. 

Més continguts de