Esports 21/08/2012

Pepe surt de l'hospital però és dubte per al clàssic de dijous

T. P. / M. M.
2 min

BARCELONA.El defensa del Reial Madrid Pepe va abandonar ahir al migdia l'Hospital de La Paz, on estava ingressat des de diumenge després de patir un traumatisme cranioencefàlic durant el partit contra el València. El central continuarà el procés de recuperació a casa, però és dubte per al clàssic de dijous al Camp Nou, en què el Barça i el Madrid jugaran l'anada de la Supercopa d'Espanya.

A primera hora del matí el conjunt blanc va emetre un comunicat en què explicava que el futbolista va ingressar perquè el cop li va produir "confusió i agitació". "El vam sedar i li vam fer un TAC, però no es va trobar res significatiu. El pacient ha estat estable amb bon nivell de consciència", afegia. Després de fer-li un escàner de control, el jugador va abandonar l'hospital.

Pepe es va lesionar poc abans del descans, quan va topar amb Iker Casillas. El defensa i el porter van sortir a buscar una pilota aèria i van topar cap contra cap. Casillas es va poder recuperar i va disputar el segon temps, però el defensa portuguès va haver de ser substituït a la mitja part.

"Aniré on em vulguin de debò"

D'altra banda, José Mourinho va reptar els clubs anglesos que "demostressin" si estaven veritablement interessats a contractar els seus serveis. "Aniré on la gent em vulgui de debò, i quan arribi aquest moment, hauran de demostrar que és així", va dir en una entrevista a la cadena BBC Radio Five. "Jo em poso la samarreta del club i la defenso com si fos la meva primera o l'última", va dir el portuguès, exigint la mateixa fidelitat per part dels clubs.

Tot i que l'actual entrenador del Reial Madrid va assegurar que estava "molt a gust" al club blanc, Mou es va deixar estimar pels equips de la Premier League: "Sempre he dit que algun dia tinc ganes de tornar a Anglaterra".

El tècnic de Setúbal ha sonat amb força per substituir Alex Ferguson i Roberto Mancini al capdavant del Manchester United i del Manchester City, respectivament.

stats