Quique Sánchez Flores: "El Sevilla ha fet el partit que ens agradaria haver fet a nosaltres"

El tècnic ha assegurat que la titularitat de Diego López en Lliga "podia passar en qualsevol moment"

El tècnic de l'Espanyol Quique Sánchez Flores ha lamentat que hagi sigut el Sevilla l'equip que hagi tingut la idea de partit que ell esperava tenir: "Han fet el partit que ens agradaria haver fet a nosaltres: atacs ràpids, aprofitar els errors del rival, avançar-nos al marcador", ha arrencat el preparador blanc-i-blau, que s'ha mostrat crític amb el joc que han exhibit els seus homes: "Ens hem entretingut massa a camp propi, ens hem allunyat massa del que acostumem a ser". 

Sánchez Flores ha posat especial èmfasi en les opcions de gol que han malaguanyat: "Les oportunitats que hem tingut per avançar-nos i per tornar a entrar en el partit també han estat clau, i hem perdonat. Posar-se al davant hauria sigut important, i no haver marcat ens ha separat massa del marcador". El preparador espanyolista també ha reconegut la grandesa del rival, un Sevilla que venia d'assaltar el Wanda Metropolitano: "Ens ha recordat que per guanyar aquests equips hem de concedir poc i estar encertats de cara a gol. Això va sent la norma habitual aquest curs, que ens falta eficàcia".

Respecte a la titularitat de Diego López, la primera del gallec en Lliga, l'entrenador madrileny no s'ha mostrat tan clar: "Podia passar en qualsevol moment. Dos porters competien per la posició. Entenia que el Diego havia de començar a competir en Lliga. Les decisions les anem decidint sobre la marxa". Tampoc ha volgut donar pistes sobre si alinearà Pau López a la Copa: "Ja ho veurem, en funció de com ens sentim i de com veiem els nois".

El tècnic, a més, ha volgut deslligar el partit contra el Sevilla de l'eliminatòria contra el Barça en Copa. "Són coses que van separades. La lliga va per un costat, i ens sap greu no fer el salt que volem fer. És un resultat exageradament ampli per al Sevilla. El que va passar al derbi passarà a la història i als registres de l'Espanyol com una cosa positiva. Tot el que podíem arrossegar d'aquell partit són sensacions positives". Sánchez Flores ha insistit que s'enfrontaven a un gran rival i que han notat el desgast físic: "Però contra un equip que va creixent, amb grans jugadors i més pressupost, contra un equip de Champions, si comets errors els pagues. Ara tenim cinc dies per recuperar jugadors. Avui hem notat l'equip cansat".