Esports 25/10/2015

La Reial Societat fa festa grossa i provoca la destitució d'Alcaraz al Llevant (0-4)

L'alegria dels jugadors de la Reial Societat

ValènciaEl Llevant ha caigut golejat per 0-4 amb la Reial Societat. L'equip granota, després de derrotar el Vila-real i jugar un bon partit a Madrid, ha ofert la seva pitjor imatge. Carlos Vela ha fet el 0-1 ja als 8 minuts de joc i abans del descans, Agirretxe ha marcat el 0-2 quan l'equip valencià intentava reaccionar.

A la segona part, l'equip de David Moyes ha aconseguit més gols malgrat que el Llevant ho ha intentat. Els bascos escapen del fons de la classificació gràcies al 0-3, d'Illarramendi als 82 minuts i un segon gol del mexicà Vela als 84 minuts. El Llevant segueix en zona de descens.

Aquesta derrota ha provocat la destitució del tècnic del Llevant, Lucas Alcaraz.