Publicitat
Publicitat

REIAL MADRID

El director del diari 'As' diu a Mourinho que més enllà de guanyar, esperava i espera "molt més d'ell"

A l'editorial d'avui, Alfredo Relaño explica que pot entendre els qui van xiular el joc del Madrid d'ahir davant el Sevilla

Relaño, crític amb l'aposta futbolística de Mourinho, ha escrit avui que diumenge " van començar els ultres el seu càntic pro Mourinho i es van sentir xiulets , com el dia de l'Athletic" . I continua: " Senyal que no tot l'estadi està entregat . No està malament guanyar la Lliga , després d'haver guanyat la Copa un any abans . Tampoc està malament ser semifinalista de la Champions per segona vegada consecutiva . Però no és cap rècord . No cal anar tan lluny per recordar que amb Del Bosque el Madrid va jugar quatre semifinals de Champions consecutives i que en aquests anys es va guanyar dos títols d'aquesta competició , alternats amb dos de Lliga ".

Relaño recorda com Mourinho pretén manar més dins del Madrid . " Alguna cosa no li agrada . I això que ja no és només entrenador , sinó que és mànager . Però vol alguna cosa més , encara que no sé si se l' ha guanyat . Des que és mànager , el club va fitxar Varane , Coentrao , Altintop , Sahin i Callejón . D'ells , només Coentrao ha tingut algun protagonisme en la temporada, i discutible . Sé que Mourinho té devots ( el principal , ell mateix ) i és justament a ells a qui exposo aquesta reflexió ".

Al final, el director de l''As' afirma que tant de bo Mourinho no fos "antipàtic", recordant l'episodi del dit a l'ull de Vilanova, i sentencia que no li sembla " un èxit extraordinari que el Madrid guanyi avui una Copa , demà una Lliga i en dos anys jugui semifinals de Champions" . "Això val per a un Madrid d'entreguerres . De Mourinho n'esperava , i n'espero , més . I em figuro que els que xiulaven ahir , també".

Històries de superació esportiva

Més continguts de

Històries de superació esportiva
PUBLICITAT
PUBLICITAT
PUBLICITAT