Esports 29/10/2017

El Reus deixa escapar dos punts contra el Valladolid (2-2)

L'equip castellà iguala el marcador al tram final després de les dianes de Querol i Luis Gustavo

El Reus ha empatat contra el Valladolid, a casa

BarcelonaEl Reus ha deixat escapar dos punts a casa en la visita del Valladolid (2-2). Tot i avançar-se dues vegades al marcador, l'equip castellà, que lluita pel 'play-off', ha aconseguit l'empat definitiu pocs minuts abans del final del partit.

David Querol ha obert el marcador a la primera part (minut 26), i poc després Jaime Mata (minut 33) ha igualat el partit. Després del descans, el Reus novament ha agafat avantatge amb la diana de Luis Gustavo (minut 68), però novament el Valladolid, ara per mitjà d'Asier Villalibre (minut 81) ha empatat.

Amb aquest punt el Reus es manté a la meitat de la classificació, amb 16 punts després de 12 jornades. El pròxim partit serà dissabte vinent, també a casa, contra l'Sporting de Gijón (20.30 h).