FUTBOL
Esports 06/01/2018

El golàs d'Abel Ruiz només serveix perquè el Barça B sumi un punt a Saragossa (1-1)

Els de Gerard López, que s'han avançat a la segona part, es mantenen en zona de descens

El golàs d'Abel Ruiz només serveix perquè el Barça B sumi un punt de Saragossa (1-1)

BarcelonaEl Barça B no ha pogut començar el 2018 amb victòria. Els de Gerard López, en un partit marcat per l'aiguat que ha caigut a la capital aragonesa, s'han hagut de conformar amb un punt a Saragossa (1-1) i es mantenen en posicions de descens.

L'equip blaugrana s'ha avançat al marcador amb un golàs d'Abel Ruiz, que ha marcat després d'una grandíssima jugada individual al minut 55. Els locals, però, han pogut igualar el partit amb una diana de Guti al cap de 10 minuts.

El filial és 19è de la Segona Divisió, amb 21 punts, a un de la Cultural Leonesa i de l'Almeria, que juguen aquest diumenge.