SEGONA DIVISIÓ
Esports 24/03/2013

El Sabadell 'mil·lenari' rep un Las Palmas disposat a amargar la festa

L'equip arlequinat celebra el seu partit número 1.000 a la Nova Creu Alta

Efe
3 min
El Sabadell arriba als 1.000 partits a la Nova Creu Alta

SabadellEl Sabadell vol arrodonir els actes commemoratius del seu partit número 1.000 a la Nova Creu Alta amb una victòria contra un Las Palmas que viu un gran moment de forma i està disposat a amargar la festa arlequinada. Els catalans afronten aquest compromís amb una sensació agredolça, ja que el clima festiu que envoltarà l'efemèride de l'estadi contrasta amb la preocupació que han generat els últims resultats adversos de l'equip en un mes de març per oblidar.

El conjunt de Lluís Carreras corre perill de perdre el tren de la lluita per ser al play-off, després d'haver encadenat tres jornades consecutives sense conèixer la victòria, després d'empatar a Guadalajara (1-1) i caure golejat a casa contra la Ponferradina (0-3) i la setmana passada a Alacant contra l'Hèrcules (3-1).

El tècnic arlequinat va introduir fins a set canvis en el seu equip titular en l'últim compromís, de manera que s'aventura molt complicat endevinar l'onze d'aquesta setmana. La principal novetat serà la reaparició del porter canari Nauzet Pérez que, després de complir la seva sanció, torna a una convocatòria formada per 20 jugadors.

La directiva sabadellenca que presideix Joan Soteras ha preparat una gran festa per celebrar el partit 1.000 de l'estadi català, com actuacions musicals, jocs per a nens, concursos, regals i servei d'honor a càrrec de jugadors històrics de l'entitat, cosa que sumada als preus populars fan preveure que es registrarà la millor entrada de tota la temporada.

Mentrestant, la Unió Esportiva Las Palmas afronta la visita a Sabadell amb la moral elevada a l'enèsima potència després de les seves dues últimes victòries, i l'objectiu d'encadenar una tercera que allunyaria dels llocs de promoció a un rival directe, al qual ja va guanyar a la primera volta per 1-0. L'equip groc, ple de confiança després de gairebé mes i mig sense conèixer la derrota en la Lliga Adelante, espera sortir de la Nova Creu Alta amb la seva candidatura a l'ascens reforçada a la primera de les dotze finals que li resten per fer realitat el seu ambiciós objectiu.

En el conjunt illenc, llevat d'improbable sorpresa, tornarà a la porteria Mariano Barbosa, després de complir la seva sanció per acumulació de targetes, i malgrat la gran actuació del grancanari Raúl Lizoain en la jornada anterior contra el Reial Madrid Castella.

El tècnic aragonès, Sergio Lobera, haurà de dissenyar una nova línia defensiva per la baixa del lesionat Pignol en el lateral dret. El francès ha estat substituït a la llista per Aythami Álvarez, i també és novetat Carlos, central tenerifenc de 21 anys procedent de l'equip filial.

Altres futbolistes que no han viatjat són els també defenses David García, Juanpe i Corrales, igualment amb problemes físics, mentre que Francis Suárez i Pedro Vega han estat descartats per decisió tècnica.

Fa gairebé 26 anys que la Unió Esportiva no venç a la Nova Creu Alta, escenari on la temporada passada va aconseguir un afortunat empat a un gol en el temps afegit, experiència que ja ha viscut en diversos partits d'aquest curs amb gols últims que li han reportat important punts.

Alineacions probables:

Sabadell: Nauzet; Oscar Ramírez, Abraham Paz, Raúl Goni, Samu; Juanjo, Moha, Hidalgo; Eneko, Lanzarote i Ulisses Dávila.

Las Palmas: Barbosa; Aythami Álvarez, Deivid, Murillo, Dani Castellano; Momo, Hernán, Nauzet Alemán, Vitolo; Chrisantus i Thievy.

Àrbitre: De Burgos Bengoetxea (comitè basc).

Estadi: Nova Creu Alta.

Hora: 19.00 h. Diumenge. (Esports3)

stats