SEGONA DIVISIÓ
Esports 21/09/2013

El Sabadell visita el Numància amb set baixes per lesió

El central Olmo torna a la convocatòria d'un Sabadell que ha sumat un punt sobre sis possibles fora de casa

Efe
1 min

SabadellEl Sabadell visita el Numància amb la intenció de seguir el full de ruta establer la darrera jornada, quan va derrotar l'Eibar. El Sabadell viatja a Sòria amb l'objectiu d'aconseguir el seu primer triomf de la present temporada lluny de la Nova Creu Alta, després d'haver sumat només un punt en dos desplaçaments .

Javier Salamero pateix set baixes per lesió , ja que el migcampista Rúper López ha recaigut de la seva lumbàlgia i estarà absent per tercera setmana consecutiva . La resta de lesionats són Raúl Goni , Moha , Pablo Ruiz , Antonio Hidalgo , Víctor Espasandín i Paco Sutil .

La notícia positiva per als sabadellencs és el retorn a la convocatòria del central Jesús Olmo , que torna després de superar una lesió al taló d' Aquil · les que arrossegava des de la passada temporada per ocupar la vacant de Martí Crespí .

Alineacions probables

Numància: Biel Ribas, Akapo , Gaffoor , Juanma , Ripa , Antonio Tomás , Julio Álvarez; Del Pino , Bedoya , Vicente ; Natalio .

Sabadell: Nauzet , Cristian , Kiko Olivas , Carlos Hernández , Javi Barral ; Juanjo , Longás , Llorente ; Collantes , Gato , Edgar o Aníbal .

Àrbitre : González Fuertes ( comitè asturià )

Estadi : Los Pajaritos .

Hora : 18.00

stats