Publicitat
Publicitat

PRIMERA DIVISIÓ

Guerra oberta entre Mourinho i els jugadors espanyols del Madrid, a la portada de 'Marca'

Just abans de rebre l'Athletic Club, el diari publica converses que evidencien l'enfrontament al vestidor del Madrid

Segons Marca, durant el darrer entrenament del Madrid José Mourinho es va discutir amb dos jugadors importants de l'equip, Sergio Ramos i Iker Casillas. Mourinho hauria acusat Ramos davant de bona part dels jugadors. "M'heu matat a la zona mixta", en referència a les declaracions posteriors a la derrota amb el Barça. Ramos hauria replicat afirmant que "vostè només ha llegit part del que ha posat la premsa".

La cosa s'hauria escalfat quan Mourinho hauria replicat: "És clar, com que els espanyols ja sou campions del món i teniu els amics de la premsa que sempre us protegeixen, com al porter...", referint-se a Iker Casillas, que era a uns 30 metres, entrenant-se.

La cosa hauria seguit quan Mourinho hauria preguntat a Ramos per què no marcava Puyol en la jugada del gol. Ramos hauria afirmat que era amb Piqué. Al final, Ramos acaba recordant a Mourinho que ell mai va ser un bon jugador. La transcripció de la conversa que fa Marca reflecteix molta tensió entre el tècnic i els jugadors.

La relació entre Mourinho i els jugadors espanyols de l'equip no és gens bona, com ja comentava Carles Fité al diari ARA en un article sobre les relacions Mourinho-Casillas.

Històries de superació esportiva

Més continguts de

Històries de superació esportiva
PUBLICITAT
PUBLICITAT
PUBLICITAT