Esports 03/02/2018

Atlètic Barceloneta - CN Terrassa, gran final de la Copa del Rei de waterpolo

L'equip mariner buscarà el sisè títol consecutiu i el Terrassa, estrenar-se

El CN Terrassa, finalista de la Copa de waterpolo

Santa Cruz de TenerifeL'Atlètic Barceloneta és el gran favorit per guanyar la Copa del Rei de waterpolo aquest diumenge (12.00 h) a Tenerife contra el CN Terrassa. L'equip mariner ha derrotat amb comoditat en les semifinals de la Copa del Rei el CN Sant Andreu (14-5) i ha aconseguit classificar-se per a la seva tretzena final consecutiva de la competició. L'equip entrenat per Jesús Martín buscarà davant el CN Terrassa el sisè títol consecutiu –ha guanyat 10 últimes edicions de la competició– en la final que es disputarà a la piscina Acidalio Lorenzo, de Tenerife. Després d'un primer quart igualat (2-2), el Barceloneta ha trencat el partit abans del descans (6-2), sentenciat fins a arribar a la final del tercer quart amb sis gols de renda (10-4).

Abans el CN Terrassa ha vençut el CE Mediterrani (10-7) en la primera semifinal de la Copa del Rei de waterpolo. El conjunt vallesà ha demostrat per què és el segon classificat de la Lliga espanyola trencant el partit ràpidament amb gols de Fran Sánchez, Óscar Aguilar i Ricard Alarcón (4-2). Després del descans, el conjunt de Terrassa s'ha escapat i els gols de Sergi Mora i Ricard Alarcón han sentenciat (9-2).