02/04/2013

Tito Vilanova no parla en roda de premsa però serà avui a la banqueta

2 min

ParísEl Barça va volar ahir a París amb la gran novetat de Tito Vianova, que s'estrena després del seu retorn en un desplaçament oficial. Vilanova va ocupar el seu lloc a l'avió que va portar l'equip cap a terres franceses, el mateix lloc que els membres del cos tècnic no han volgut ocupar durant aquests mesos en senyal de respecte per al líder del vestidor. Vilanova, acompanyat d'alguns familiars, va dirigir l'entrenament i avui serà a la banqueta durant el partit, però no va fer la roda de premsa prèvia.

L'expedició blaugrana va ser de les més nombroses de la temporada. La van encapçalar el president, Sandro Rosell; els vicepresidents Josep Maria Bartomeu, Javier Faus, Jordi Cardoner i Carles Vilarrubí; els directius Susana Monje, Toni Freixa, Jordi Moix, Eduard Coll, Pilar Guinovart, Ramon Pont, Joan Bladé, Javier Bordas, Silvio Elías, Manel Arroyo, Dídac Lee, Josep Ramon Vidal-Abarca i Ramon Cierco, i el director de l'àrea esportiva, Andoni Zubizarreta.

Rosell dinarà avui amb els directius del PSG, en una jornada marcada pels actes a la Universitat de París III - Sorbona Nova, on se celebrarà una jornada sobre el club i la cultura catalana amb la conferència Barça, esport, cultura i educació a càrrec del vicepresident institucional, Carles Vilarrubí, i amb un concert del grup Anna Roig i l'Ombre de ton Chien. L'acte s'emmarca en el conveni signat al setembre entre el club blaugrana i l'Institut Ramon Llull per promoure la cultura catalana al món. L'IRL i el FC Barcelona es proposen coordinar les potencialitats de totes dues institucions com a ambaixadores de la llengua i la cultura catalanes i agermanar la xarxa universitària d'estudis catalans a l'exterior que coordina l'IRL amb la xarxa internacional de penyes barcelonistes. Aquests actes es van estrenar a Glasgow.

stats