Esports 03/04/2016

El Vila-real s'aferra a la Champions després de remuntar a l'Eibar (1-2)

Mauro Santos es queixa mentre Roberto Soldado celebra el seu quart gol en lliga

BarcelonaEl Vila-real s'ha hagut d'esforçar per remuntar el partit al camp de l'Eibar (1-2). Amb la l'empat del Celta al derbi gallec (1-1) aquests tres punts serveixen per consolidar la quarta posició que dóna el bitllet a la Champions. Els groguets tenen un coixí de vuit punts a falta de set jornades.

El partit ha començat amb un Eibar més còmode. Els bascos han generat més perill i al minut 22 el lateral dret, Ander Capa, ha aprofitat una pilota dividida dins l'àrea per marcar. El Vila-real no li ha perdut la cara al duel i ha augmentat la pressió. Al minut 33 Adrián López ha aprofitat un rebuig d'Asier Riesgo i ha fet l'empat.

Amb el gol les forces s'han igualat, però la remuntada ha arribat al segon temps. Roberto Soldado ha marcat el segon gol entre les queixes de la defensa local. Les reclamacions han arribat perquè presumptament el davanter estava en fora de joc. El Vila-real ha intentat augmentar el marcador però la defensa i una bona actuació de Riesgo ho han evitat.