ESPANYOL
Esports 25/02/2013

Aguirre aixeca el càstig a Wakaso i el ghanès ja treballa amb el grup

Wakaso està a la disposició de l'entrenador per al partit d'aquest diumenge contra el Valladolid, a Cornellà-el Prat.

Efe
1 min

BarcelonaL'entrenador de l'Espanyol Javier Aguirre ha aixecat el càstig al migcampista ghanès Mubàrak Wakaso, que aquest matí ja s'ha exercitat al mateix ritme dels seus companys després d'incorporar dos dies tard després de disputar la Copa d'Àfrica. El retorn del futbolista estava previst per al passat dimecres 13 de febrer i es va presentar el divendres següent. El club blanc i blau va sancionar Wakaso i, a més, l'ha obligat a treballar en solitari des de llavors a la Ciutat Esportiva, sota la supervisió d'un fisioterapeuta del cos tècnic.

Durant aquests dies el ghanès s'ha sotmès a un pla físic individualitzat, fins i tot ha realitzat les proves rutinàries al Centre d'Alt Rendiment de Sant Cugat abans que la resta del grup. Wakaso està a la disposició de l'entrenador per al partit d'aquest diumenge contra el Valladolid, a Cornellà-el Prat.

El vestuari blanc i blau, per la seva part, no ha volgut dramatitzar amb la situació del ghanès. Diversos companys i fins i tot Aguirre han restat importància a aquest episodi, encara que la multa i el càstig han estat inamovibles. Wakaso, que va justificar el seu retard per un lleu procés febril, ha demanat disculpes a tots.

stats