HOQUEI PATINS
Esports 01/11/2012

El Liceo goleja a la pista del Vilanova i segueix líder de l'OK Lliga

El Lleida ha guanyat a la pista de l'Alcoi per 1 a 2 en l'altre partit que tancava la cinquena jornada

BarcelonaEl Liceo segueix intractable a l'OK lliga i ha sumat la cinquena victòria en cinc partits a la pista del CP Vilanova amb un contundent 3-9. Els gallecs ja guanyaven al descans per un clar 2-5 gràcies als gols de Lucas Ordoñez, Matias, Lamas i dos del català Jordi Bargalló. Francesc Gil i Carles Rodríguez mantenien els locals dins del partit. A la segona part però, el Liceo no s'ha aturat i mica en mica s'ha anat escapant fins aconseguir una nova golejada.

En l'altre partit jugat avui, el ICG Software Lleida ha aconseguit un important triomf a la pista de l'Alcoi, pista on aquesta temporada ha perdut el Barça. Els gols de l'equip lleidetà els han marcat Dani López i Necchi. David Aguilar ha marcat l'únic gol dels locals.

A la fi d'aquesta jornada, el Liceo queda líder per davant del Barça, que va golejar dimarts a la pista del Calafell, i del Vic, que va punxar a casa amb el Blanes. El debutant Sant Feliu va donar guerra a la pista del Voltregà, però encara no ha aconseguit sumar cap punt.