Ciclisme
Esports 05/02/2013

Alejandro Valverde aconsegueix la primera victòria de la temporada a la Challenge de Mallorca

El ciclista murcià guanya el Trofeu Serra de Tramuntana, de recorregut muntanyós. Valverde ha estat el més ràpid d'un grup de quatre amb Henao, Gesink i Rui Costa

Albert Rabadan
1 min
El podi del Trofeu Serra de Tramuntana 2013, amb Robert Gesink, Alejandro Valverde i Sergio Luis Henao

BarcelonaAlejandro Valverde (Movistar) ha estrenat el seu comptador de victòries la temporada 2013 en el seu segon dia de competició al Trofeu Serra de Tramuntana. El ciclista murcià, guanyador d'etapes a Tour i Vuelta l'any passat, ha estat el més ràpid d'un grup de quatre que ha arribat destacat a la meta, situada al costat del monestir de Lluc.

Valverde s'ha escapat al coll de Puigmajor, a uns 40 km de meta, responent a un atac de Robert Gesink (Blanco) que també ha pogut seguir el seu company d'equip Rui Costa. Posteriorment, el colombià Sergio Luis Henao (Sky) s'ha reintegrat al grup destacat després que el seu equip treballés tot el dia per atrapar l'escapada, fins i tot amb Bradley Wiggins en primera persona.

La Challenge de Mallorca es tancarà dimecres amb el Trofeu Platja de Muro. Els esprintadors Kenny Dehaes (Lotto-Belisol) i Leigh Howard (Orica-GreenEdge) han estat els triomfadors dels dos dies anteriors en una competició que, pel seu format, no té classificació general i no obliga als corredors a haver de competir cada dia.

stats