MOTOCICLISME
Esports 20/06/2016

Àlex Rins, un nou pilot català a la graella de MotoGP

L'arribada del jove de 20 anys a Suzuki substitueix Maverick Viñales, que va marxar a Yamaha

Ara
1 min
Alex Rins actual líder de la categoria de Moto2

BarcelonaEl pilot català Àlex Rins serà pilot oficial de Suzuki durant les dues properes temporades. La notícia s'ha sabut de manera gairebé coordinada al seu equip actual de Moto2 i entre els responsables de la marca japonesa. El pilot també ha volgut utilitzar les xarxes socials per anunciar-ho.

Amb l'arribada del jove de només 20 anys i el fitxatge de l'italià Andrea Iannone, Suzuki completa l'equip de cara a la temporada que ve i es renova completament. Els pilots actuals eren Maverick Viñales, que correrà a l'equip Yamaha al costat de Valentino Rossi, i Aleix Espargaró, que encara no té clar el seu futur.

Rins està disputant la seva segona temporada a les files de l'equip dirigit pel doble campió del món de 250 c.c., Sito Pons. Des que va entrar al Pons Racing Team ha aconseguit quatre victòries, quatre millor classificacions en els entrenaments i sis voltes ràpides a més de pujar el podi en catorze ocasions i de quedar subcampió del món en el seu primer any a Moto2.

En aquests moments, el pilot barceloní encapçala el mundial de Moto2 amb vuit punts d'avantatge sobre el britànic Sam Lowes i deu sobre el francès Johann Zarco.

stats