Fórmula 1
Esports 04/10/2014

Alonso: "Fa mesos que tinc decidit el meu futur"

El pilot asturià ha deixat a entreveure que deixarà Ferrari: "Les fitxes (pel comiat de Vettel) es mouen arran de la meva decisió"

Martí Molina
1 min
Fernando Alonso, a Suzuka / DIEGO AZUBEL / EFE

BarcelonaDesprés de l'anunci de Vettel d'abandonar Red Bull, cada cop sembla més clar que Fernando Alonso també deixarà la seva escuderia. Aquest dissabte, després dels entrenaments oficials del Gran Premi de Japó de Fórmula 1, l'asturià ha assegurat que ja fa "mesos" que té clar el seu futur i ha deixat a entreveure que serà lluny de l'equip italià.

"Les fitxes que s'estan movent (per l'anunci de Vettel de deixar Red Bull) són conseqüència de la meva decisió. Ja fa mesos que tinc clar el meu futur", ha dit Alonso. "Quan ho diré? Mouré fitxa quan vulgui. M'he guanyat el dret a fer-ho després de molts anys treballant bé a la pista".

De la seva banda, Sebastian Vettel no ha confirmat ni desmentit que vagi a Ferrari i s'ha limitat a dir que "per contracte" encara no "pot" dir a quin equip correrà la temporada vinent. En qualsevol cas, ha calmat els rumors que especulaven amb la possibilitat que s'agafés un any sabàtic. "Tindré un nou repte. Ja sé on em fico".

stats