COPA DEL REI
Esports 17/04/2014

Càntics racistes contra Alves i Neymar a l'aeroport de València

Cares llargues entre els jugadors del Barça durant el vol de tornada

Ara
1 min
Dani Alves, en la roda de premsa prèvia al Milan

ValènciaCares llargues de tornada a casa. Després de perdre la final de Copa, el Barça ha viscut un retorn a casa dolorós i ha patit les burles dels aficionats del Madrid que s'han aplegat a l'aeroport de Manises.

La policia nacional ha preparat un dispositiu de seguretat que feia passar els jugadors dels dos equips per un passadís protegit per tanques. El bany de masses dels madridistes ha contrastat amb els insults rebuts pels jugadors del Barça. Alves i Neymar, a més, han hagut de sentir càntics racistes quan han passat.

Els jugadors han estat els darrers a arribar a l'avió xàrter. Ho han fet en silenci, sense converses. Tal com ja va passar després de caure amb l'Atlètic, els jugadors no han parlat entre ells i s'han mostrat derrotats. A dalt de l'avió l'ambient era el mateix. Andoni Zubizarreta seia sol. L'únic que intentava animar el personal era el president, Josep Maria Bartomeu.

El vol del Barça ha aterrat amb retard al Prat per culpa de la caòtica sortida de València. De fet, al control de seguretat de Manises no han ni fet treure els cinturons als passatgers dels vols oficials, ja que s'anava amb retard.

El Barça ha aterrat a dos quarts de tres de la matinada, després d'un vol en silenci.

stats