LIGA ENDESA
Esports 07/02/2015

El Morabanc Andorra rep un fort cop i cau amb el Gipuzkoa a casa (77-88)

La reacció local en el darrer quart no ha servit per evitar l'exhibició del visitant Dani Díaz

El base del MoraBanc Andorra, David Navarro perseguit per Dean, del Gipuzkoa Basket

AndorraEl Gipuzkoa Basket s'ha endut una important victòria de la pista del MoraBanc Andorra (77-88) gràcies al bon partit de Dani Díaz, amb 32 punts, set rebots i 36 de valoració. El triomf permet als guipuscoans prendre distància, allunyant-se d'un Andorra que ha fallat en un partit clau.

El primer quart andorrà ha estat nefast, amb un 12 a 25 que ha fet molt de mal. Els de Peñarroya perdien la lluita pel rebot i estaven nefastos des del triple -0 de 4- mentre els de Ponsarnau anotaven amb molta facilitat. No ha estat diferent el segon quart, amb un Gipuzkoa encertati un Díez endollat, amb setze punts al descans -ha acabay el partit amb 32 i sis triples de set intents-.

Perdent de 20 punts, l'Andorra tampoc ha reaccionat al tercer quart. Els 21 punts de diferència eren u cop molt dur, però l'Andorra s'ha animat en el darrer quart, amb un parcial de 34-24 que ha donat emoció al partit. Els 15 punts de Bogdanovic han servit per acostar-se a un rival que ha matat el partit en els moments claus.

Fitxa tècnica

77- Andorra (12+15+16+34): Sada (4), Navarro (13), Betinho (2), Bogdanovic (15), Bogris (5) -inicial- Schreiner (8), Trias (2), Stojanovski (12), Green (9), Blanch (3), Jawai (4).

88- Gipuzkoa (25+19+20+24): Jordan (6), Dean (16), Díez (32), Hanley (16), Doblas (7) -inicial- Huertas (3), Huskic (0), Olaizola (4), Iarochevicth (2), Grimau (2), Franch (0).

Àrbitres: García González, Vicente Bultó i Fernández Sánchez. Cap eliminat