Tour de França
Esports 08/07/2015

André Greipel suma el seu segon triomf al Tour amb un gran esprint

L'alemany de l'equip Lotto-Soudal supera netament Sagan i Cavendish, en una de les poques etapes d'aquest Tour amb opcions clares per als esprintadors

Albert Rabadan
1 min
André Greipel / REUTERS

BarcelonaAndré Greipel (Lotto-Soudal) ha guanyat la cinquena etapa del Tour de França, disputada entre Arras i Amiens en un recorregut de 189,5km, superant a l'esprint final a l'eslovac Peter Sagan (Tinkoff-Saxo) i a Mark Cavendish (Etixx-Quick Step).

El que ara és líder a la classificació de la regularitat ja havia guanyat a la segona etapa, i d'aquesta manera s'ha endut els dos esprints disputats en el que portem de cursa francesa. En aquest cas, el seu equip no ha tingut tanta importància i ha guanyat a pols. Només Sagan, que ha anat de menys a més, ha fet millor progressió.

El líder de la classificaicó general, Tony Martin (Etixx-Quick Step), es manté amb el mallot groc després de treballar per Cavendish en la preparació de l'esprint, en una nova jornada pel tensa pel vent i les caigudes, que de ben segur es notarà en el desgast dels corredors de cara als pròxims dies.

stats