Esports 19/12/2017

L'Astralpool Sabadell cau en l'últim sospir contra l'Steaua

Els vallesans han anat a remolc dels romanesos, que sumen el primer triomf del curs

David Carrasco, durant el Sabadell-Steaua

SabadellL'Astralpool Sabadell no ha pogut superar l'Steaua Bucarest en un partit que ha decidit (10-11) Adrià Delgado amb un gol a nou segons del final i que ha servit per donar a l'equip romanès el seu primer triomf de la fase preliminar de la Lliga de Campions de waterpolo.

Els sabadellencs han tingut fins a tres llançaments en un mateix atac, a 1:42 del final per desfer el 10-10, però Víctor Cabanas ha fallat el primer llançament i el porter romanès, Diakonow, ha aturat els dos següents. Els catalans han disposat d'un últim atac de nou segons que no han sabut resoldre amb encert.

L'equip de Salvador 'Chava' Gómez ha fet un partit molt irregular que ha començat amb un penal que Michal Diakonow li ha parat a Óscar Carrillo als 49 segons i un parcial de 0-3 dels romanesos amb gols del croat Buljubasic i el montenegrí Murisic.

L'Steaua Bucarest dominava clarament per 1-5 (minut 13) quan ha arribat la reacció local amb un parcial de 0-3 que ha igualat el duel (4-5, minut 15). Gallego des de la posició de boia, Carrillo en un atac i amb superioritat i Carrasco en una contra han marcat els gols sabadellencs.

La reacció de l'Astralpool Sabadell no ha tingut continuïtat i Buljubasic i Gueorghe, els dos millors jugadors de l'Steaua, han marcat en els minuts finals del quart per recuperar al descans els tres gols d'avantatge (4-7).

Els sabadellencs han tornat a la càrrega en el tercer quart i han reduït l'avantatge a un sol gol (7-8) al final del període amb dos gols anotats per Borja Fenoy i Carrasco. López Escribano ha empatat el partit (8-8) als 45 segons de començar l'últim període, però la història s'ha tornat a repetir. Els catalans no han aprofitat les expulsions dels jugadors clau del conjunt romanès i el cansament del seu rival. Les badades defensives han permès a l'Steaua agafar aire (8-10, minut 27).

L'encert a la porteria de José Motos i dos gols de Borja Fenoy han tornat a empatar el partit (10-10) a 2:23 del final, però als de Chava Gómez els ha faltat serenor i punteria per emportar-se el triomf.