WATERPOLO
Esports 18/05/2019

La temporada perfecta de l’Astralpool CN Sabadell

Les jugadores de David Palma han guanyat la seva novena lliga seguida

Martí Molina
1 min
Les jugadores del CN Sabadell, campiones de Lliga.

BarcelonaLa Copa d’Europa, la Supercopa d’Espanya, la Copa de la Reina i finalment la Lliga. L’Astralpool CN Sabadell va tancar una temporada perfecta després de derrotar el CN Sant Andreu a domicili (13-16) i adjudicar-se el títol de la Lliga Premaat per la via ràpida. La novena consecutiva, i la 17a en 20 anys de domini absolut del waterpolo femení.

Les noies que entrena David Palma, que ja s’havien imposat en el primer partit a Can Llong (13-11), van rematar la feina a la piscina Pere Serrat de Sant Andreu, on van guanyar per tres gols de diferència. Un partit també ajustat i en què les locals van aconseguir un primer avantatge (2-0) que donava esperances de forçar el tercer partit. Ara bé, les sabadallenques van reaccionar de seguida, amb un 0-3. I, de seguida, tres gols per a les locals i dos de consecutius per a les visitants (6-6). El partit es va convertir en un intercanvi de cops, amb el Sant Andreu portant la iniciativa, però el parcial de 5-0 per al Sabadell va ser inabastable per a les jugadores locals.

Els cinc gols de Paula Crespi no van ser suficients per al CN Sant Andreu, que disputava la final de la Lliga per segona temporada consecutiva i que aquest any ha perdut la Supercopa i la Copa contra el CN Sabadell. Les vallesanes, molt millors en el joc coral, van guanyar el partit i el títol amb quatre dianes de Maggie Steffens i tres d’Anni Espar i Judith Forca.

stats